RETÍCULES (6 Arquetips). Exposició a la Galeria SANTA & COLE de Barcelona. Septembre 2023

Exposició individual a la Galeria SANTA & COLE de Barcelona, inspirada en els edificis dels anys 60-70: Meridiana de MBM, Mitre de Barba Corsini, SEIDA de Francesc Mitjans, Montbau de Giráldez Lopez Iñigo i Subias, Torre Urquinaona de Bonet Castellana i Via Augusta d’Antoni de Moragas. L’exposició es combina amb fotografies de Francesc Català Roca dels mateixos edificis.

Finalista Premis ACCA 2022. Març 2023

Sílvia Martínez Palou i Àlex Susanna, finalistes en la 39 edició dels Premis de l’Associació Catalana de Crítica d’Art en la categoria de Comissariat de caire històric per l’exposició realitzada als Espais Volart de la Fundació Vila Casas, «Luis Claramunt, Naufragis i Tempestes».

Premi de pintura Paco Merino. Granollers. Novembre 2021

 

L’obra «Smithson Blau» va guanyar el primer premi, al que es van presentar un total de 95 obres d’artistes.

El jurat del premi, que organitza el Grup d’Art Paco Merino des de fa 16 anys, estava format per Lluís Estopiñan, Glòria Fusté, Kiku Mena, Frederic Montornès i Cristina Requena. Un dels trets que van destacar de l’obra guanyadora va ser el joc de dualitats, entre representació i abstracció; entre opacitat i transparència, o entre fotograa i pintura.

 

Finalista ART FAD 2019

L’obra KAHN ha estat seleccionada com a finalista del Premi ART FAD i ha estat exposada al Museu del Disseny, dins de l’exposició «El Millor Disseny de l’Any». Maig 2019

«Maneres de mirar». Galeria Victor Saavedra. Desembre 2017

Exposició col·lectiva  ‘MANERES DE MIRAR’  de dibuixos i pintures d’arquitectes, organitzada per l’associació Arquitectes per l’Arquitectura,  a la Galeria Víctor Saavedra, al carrer Enric Granados 97 de Barcelona. ‘El dibuix ha representat per a molts de nosaltres una de les primeres aproximacions al coneixement del nostre entorn, i des de la condició d’arquitectes i dissenyadors, també ha comportat la primera construcció de moltes de les nostres arquitectures. El dibuix no és solament un magnífic intermediari entre el món de les idees i la realitat. El dibuix es converteix, moltes vegades, en l’estimulant i decisiva recerca d’aquesta realitat. Aquesta exposició vol mostrar les diverses maneres de mirar d’un seguit d’arquitectes i dissenyadors que entenen el dibuix més enllà de la seva autonomia i representativitat. Arquitectes per l’Arquitectura vol donar a conèixer aquest mon reservat i moltes vegades desconegut dels nostres amics i associats. Aquesta no vol ser solament una exposició de dibuixos i pintures. Vol explorar les diverses formes d’aproximar-se a la realitat des de una multitud de visions personals. Una manera d’entendre i argumentar des d’òptiques molt diferents, les múltiples i diverses interpretacions de la realitat.’

Diari ARA 11 desembre 2017